Quotes

Press quotes Sour Milk

Quotes cd recensies Sour Milk:

Aardschok: (NL)

Het trio maakt op Amerikaans leest geschoeide hardrock: melodieus en toegankelijk van aard, maar voorzien van rauw randjes en nergens zoetgevoosd. Loop je warm voor degelijke hardrock in het straatje van The Cult en Motley Crue, dan zal  "Sour Milk" niet misstaan in je collectie.

Music was our first love: (Belgium)

De vette bluestrack ‘Way On Down The Road’, het op goede hooks steunende ‘Good Ones’ en ‘Don’t Come Around’ met een geïnspireerde gitaarsolo, kunnen wat mij betreft voor uitschieters in de goede zin doorgaan.
Black Top is een uitstekende rockgroep, maar… onze Triggerfinger is minstens even goed!

Rocktribune: (Belgium)

Je hoort zo dat deze band heel wat in zijn mars heeft en het typische bluesy geluid wil opwaarderen. De cd is een mooi voorbeeld van hoe men Texaanse Boogie Rock á la ZZ Top met Australische AC/DC-riffs kan combineren tot een zompig geheel.

Moors Magazine: (NL)

Bluesrock, hardrock of gewoon degelijke rock 'n' roll? Maakt me niet uit hoe je het noemt - als je weer toe bent aan je dosis muzikale vitaminen en je houdt van hard en stevig, dan is dit de perfecte shot voor jou. Een heerlijk plaatje!

BluestrainFM (Rob de Fries): (NL)

Erg ruige plaat! Maar wel erg goed gedaan. Zeker voor de hardrock liefhebbers een aanrader! Laatste track ga je vaker horen bij BluestrainFM. (Don't Come Around) CD tijdens optredens gewoon kopen. 8 euro's, das geen geld in deze dure tijden! Ben er dus wel over te spreken, ook al is t niet allemaal BluestrainFM muziek. Gewoon goede plaat van Nederlandse bodem.

Bluesbreeker: (NL)

Het is stevig maar niet van ‘dik hout zaagt men planken’ maar goed gestileerd werk. Geen rauw bluesrock geweld met vooral hard gitaargeweld. Hier hebben we het over technisch sterke composities met net een dergelijk sterke instrumentale afwerking. 

Bluesrock Pagina: (NL)

Deze cd overtreft mijn stoutste verwachtingen. Black Top rockt als nooit tevoren. De liefhebbers van de bluesrock, maar ook de hardrock fans kunnen “Sour Milk” dan ook blindelings aanschaffen! 

Bluesmagazine: (NL)

Met het uitstekende debuut Rough ’n Gritty zette Black Top zich al neer aan de stevige kant van de blues. Met deze plaat gaan ze nog een stap verder. Is daar wat mis mee? Zeer zeker niet, vooral als je dat op de manier doet die Sour Milk te bieden heeft. Hiermee nestel je je als vaderlandse band onmiddellijk in de ROCK top van Nederland.

 

 

CD presentatie Paradiso:  

Bluesmagazine:

De klappen die Theo zijn drumstel geeft zorgen naast de power van de band voor drijfnatte en verkleurde kleding. Uiteindelijk ontkomen de andere 2 heren er ook niet aan zich van het een en ander te ontdoen. Via de songs Keep On Moving en Rock ’n Roll Attitude belanden we bij de toegiften Oh Well en She Sells Sanctuary. Vooral bij The Cult cover is het haast een wonder dat we niet door de vloer zakken. Een absolute top middag waarin Black Top heeft aangetoond toe te zijn te zijn aan het grote werk. Ik zou zeggen… Volgend jaar op naar het Zwarte Cross Festival om daarna de rest van rockend Nederland te veroveren. Black Top is er klaar voor! 

Bluesman:

Op het bord in de hal van Paradiso prijkt de prettige tekst: Black Top – uitverkocht en dat zal het powertrio ongetwijfeld goed doen en vast en zeker een extra boost geven. Bovendien …. alleen de gedachte al dat je als band kunt roepen dat je in een uitverkocht Paradiso hebt gespeeld moet je wel zo veel vleugels geven dat je er geen Red Bull tegen kunt zuipen.

Met een flinke dosis opgebouwde spanning dreunt de openingstrack Never Been van het gloednieuwe Sour Milk album door de zaal. Het volume is dus stevig! Wat zeg ik? Het is behoorlijk stevig! Maar ….. het zit nog wel binnen de grens van het toelaatbare en bovendien moet Black Top nu eenmaal hard. Dat hoort immers bij hun stijl die ergens zwerft tussen hard- en bluesrock.